gripeffect linda van herwaarden

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

1-daagse training Grip op je Werkdag

Ben jij op zoek naar een timemanagement training die meer biedt dan alleen informatie en tips?

Wil je de nieuwe vaardigheden die je leert direct kunnen toepassen op je dagelijkse werkzaamheden? Dan is deze interactieve training iets voor jou!

Met behulp van de (Outlook) tips en tricks kun je direct profijt halen uit de training. Je leert hoe je prioriteiten stelt, je agenda optimaal gebruikt en je mailbox beheert, zodat je effectiever en efficiënter kunt werken.

Gun jezelf deze kans om te groeien en te ontwikkelen op het gebied van timemanagement.

Door slimmer te werken kun je tot wel een uur per dag winnen aan tijd.

Deze training wordt geven op 11 mei 2023 er zijn nog een aantal plekken over. Meld je nu aan!

In deze training leer je:

Voor wie?

Ben jij die professional of ondernemer en wil jij je productiviteit verhogen en meer controle krijgen over je werkdag? 

 Als je merkt dat je vaak het gevoel hebt dat je tijd tekort komt, je regelmatig afgeleid wordt en het lastig vindt om je prioriteiten te stellen, dan is deze training zeer geschikt voor jou. Ook als je meer wilt halen uit de mogelijkheden die Outlook biedt, maar niet goed weet waar te beginnen, dan zul je veel hebben aan deze training. Door de praktische tips en strategieën die je tijdens deze training leert, zul je in staat zijn om je werk beter te plannen en te organiseren, en je dagelijkse taken efficiënter en effectiever af te ronden.

Werk je met Microsoft office, dan is dit iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Hands on, iedereen achter de laptop, want dit is een interactieve training waarbij aangereikte tools direct (naar wens) worden doorgevoerd.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Bewustwording: Door bewust te worden van je huidige werkwijze en hoe je je tijd besteedt, kun je ontdekken waar de verbeterpunten liggen en waar je aan kunt werken om je productiviteit te verhogen.
  • Focus: Om productief te zijn, is het belangrijk om gefocust te blijven op je kerntaken. Tijdens de training leer je hoe je je focus kunt behouden en hoe je afleiding kunt vermijden.
  • Grip op je Inbox: Veel mensen worden overspoeld door e-mails en weten niet goed hoe ze hiermee om moeten gaan. Tijdens de training leer je hoe je je inbox kunt beheren en hoe je snel en efficiënt e-mails kunt verwerken.
  • Grip op je agenda: Door een goede planning te maken en je aan deze planning te houden, krijg je meer controle over je werkdag en kun je je tijd beter benutten.
  • Tips & tricks: Tot slot worden er diverse tips en tricks gegeven die je kunt toepassen om nog productiever te worden en meer gedaan te krijgen in minder tijd. 
Green Ann Binnen Carre

Veelgestelde vragen

Hoeveel deelnemers doen er mee aan deze training? 
Er zullen maximaal 8 deelnemers aanwezig zijn. Ik hou de groep bewust klein omdat deze training zo interactief is en ik iedereen persoonlijk op weg wil helpen om de juiste structuren neer te zetten.

Op welke locatie wordt de training gegeven? 
We ontmoeten elkaar in het groen. Ik heb namelijk een ontzettend leuke en inspirerende locatie gevonden: GreenAnn. Hier zal de training plaatsvinden. 

Is het eten en drinken inbegrepen? 
Aanwezig: Onbeperkt verse bonen koffie (Boot), thee (Arte&Zayne), water, fris, zoete- en hartige lekkernijen, handfruit. De lunch bestaat uit een vers gemaakte soep met een heerlijk breek-broodje, luxe belegde sandwiches en een ‘groene’ salade. Hierbij wordt sap geserveerd. Hier kun je ook alvast eventuele dieetwensen of allergieën aangeven.

Is er wifi aanwezig?
Ja er is gratis wifi aanwezig.

Hoe zit het met parkeren? 
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. 

Ontvang je na afloop een bewijs van deelname?
Ja, na afronding van de training wordt een bewijs van deelname digitaal toegestuurd.

Wanneer is de eerstvolgende training en om welke tijd? 
De eerstvolgende training vindt plaats op 11 mei 2023. We starten om half 10 en eindigen tussen 16.00 uur en 16.30 uur. 

Hoe meld ik mij aan voor deze training?
Je kunt contact opnemen door middel van de contactgegevens: Contact. Ook als je vragen hebt kan je hier terecht. Je kan een mail sturen of even bellen, wat bij je past.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn mail?
Ik steef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden en dat lukt (bijna) altijd ;-).

Investering

De kosten van deze 1-daagse training bedragen € 395,- exclusief btw.
Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie, thee, lekkers en bewijs van deelname.

BONUS: Je krijgt zes maanden toegang tot mijn online training Grip op je Inbox t.w.v. € 175,-!

Wat levert het op?

Concentratie- en prestatieverbetering: Door beter grip te krijgen op je taken en werkzaamheden en door je focus te behouden, kun je je prestaties en productiviteit verhogen.

Minder stress: Door meer structuur aan te brengen in je werkdag en je taken efficiënter te plannen en te organiseren, kun je stress verminderen.

Meer structuur: Door de tips en strategieën die je tijdens de training leert, kun je meer structuur aanbrengen in je werkdag en je taken overzichtelijker maken.

Meer tijd en rust in je hoofd: Door efficiënter met je tijd om te gaan en je taken beter te plannen en te organiseren, krijg je meer tijd voor andere zaken en kun je meer rust ervaren in je hoofd.

Scroll naar boven