Wil je meer uit je werkdag halen, maar weet je niet hoe?

1 op 1 coaching

Hoewel je huidige werkwijze al jaren prima werkt, ben je toch op zoek naar manieren om het nog beter te maken want je komt tijd tekort. 

Laten we samen je werkwijze analyseren. Zo ontdekken we efficiëntie mogelijkheden en passen we deze aan naar een manier die bij jou past. We creëren overzicht en inzicht, waardoor je weer controle hebt over je werk.

Maak de juiste keuzes en bespaar enorm veel tijd!

Of je die tijd gebruikt om nog meer te werken óf voor ontspanning, dat mag je lekker zelf weten!

L A

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Herken je dit?

L A

Laat mij jou helpen!

Ben je goed in jongleren met talloze taken, deadlines en afleidingen op je werk, maar voelt het soms alsof je geen vangnet hebt?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik kan je helpen om meer structuur aan te brengen in je werk, zodat je niet langer hoeft te jongleren met alles wat op je bord ligt.

Met mijn praktische tools en persoonlijke begeleiding, leer je hoe je je tijd effectiever kunt indelen en beter kunt omgaan met afleidingen.

Geen zorgen meer over het vergeten van belangrijke taken of het missen van deadlines. Jij kunt de touwtjes in handen krijgen en je werkweek met vertrouwen tegemoet gaan.

En het beste van alles?

Wanneer je meer grip hebt op je werk, houd je meer tijd over om te genieten van je vrije tijd. Geen stressvolle avonden meer waarbij je nog tot laat aan het werk bent of jezelf voorbij rent. Tijd om te relaxen en te genieten van je hobby’s en vrienden!

Laat me je helpen om die jongleer-act te doorbreken en je werkweek een stuk productiever en evenwichtiger te maken.

Stuur me een berichtje en we gaan samen aan de slag.

Voor wie?

Voor iedereen die met Microsoft office werkt
en verlangt naar structuur in de werkdag.

Let op! Werk je met Microsoft Outlook op Windows,
dan is dit iets voor jou!

Wat gaan we doen?

Stap 1: brand maar los!
We ontmoeten elkaar en duiken jouw computer in. Je vertelt met alles over je werk en hoe je werkdag eruit ziet. Wat voor werkzaamheden doe je, op welke manier, op welke momenten, wat vind je lastig, wat juist niet, waar heb je behoefte aan? Zo komen vanzelf jouw talenten, gewoontes en valkuilen en behoeften bovendrijven.

Stap 2: Nu is het mijn beurt om los te branden.
Op basis van alles wat je me hebt verteld en laten zien, weet ik precies wat jouw wensen zijn en waar ik je mee kan helpen. Ik laat je manieren en methodes zien waarmee je efficiënt(er) kunt werken en overzicht houdt. We voeren de nieuwe werkwijze samen meteen door op een manier die het best bij jou past. Ik creëer overzicht voor je, zodat je weer controle hebt over je werk en tijd overhoudt. Of je die tijd gebruikt om nog meer te werk te verzetten óf voor ontspanning, dat is helemaal aan jou maar ik zou het wel weten ;-)

We kunnen bijvoorbeeld aan onderstaande onderwerpen werken:

Grip op je Inbox

Baal jij ook zo van die mailbox die altijd maar vol blijft stromen? Krijg je het maar niet op orde en wil je eindelijk rust in het hoofd? Ik help je om een goede e-mailstructuur op te zetten, om het e-mailproces te stroomlijnen en te organiseren.  Daarnaast heeft Outlook ontzettend veel leuke tools om sneller en efficiënter te werken, die voeren we direct door zodat je hier gelijk de vruchten van plukt. Elke dag een nagenoeg lege Inbox lijkt misschien een utopie, maar het kan echt!

Grip op je agenda

Ken je dat? Dat je aan het begin van je werkdag vol goede moed aan je to-do-list begint maar dat je er aan het einde van de ochtend bijna niets van kunt afstrepen? Soms weet je niet eens waar je dan zo druk mee bent geweest. Je kunt je beschikbare tijd maar één keer besteden en daarom is het belangrijk om prioriteiten te stellen, maar vooral ook om deze te plannen. Proactief is het sleutelwoord! Door je prioriteiten in te plannen houd je de regie over jouw tijd, taken en werkzaamheden.

Grip op je documenten

Waar heb ik dat contract ook alweer gelaten? Ik wist zeker dat ik het in deze map had gearchiveerd. Zoek jij je ook regelmatig suf naar belangrijke documenten? Zonde van je tijd! Leer vanuit één systeem te werken met de juiste structuur en bespaar ontzettend veel stress en tijd.

Clean desk: Slim documenten beheren, zowel fysiek als digitaal, geeft overzicht, rust en levert meer tijd op.

Timemanagement Skills

In onze persoonlijke coachingssessies leggen we de focus op jouw specifieke behoeften en doelen. Samen duiken we dieper in verschillende onderwerpen, zodat jij de verdieping krijgt die je zoekt. Of je nu wilt leren hoe je effectief prioriteiten stelt en beslissingen neemt, jouw hoofd wilt leegmaken en een waterdicht systeem wilt opzetten, werken aan meer rust, aandacht en focus, of het doorbreken van uitstelgedrag, ik ben hier om je te begeleiden.
De keuze is aan jou.

Laat het systeem voor jou werken zodat je zelf minder hoeft te doen!

Linda Gripeffect

Binnen 30 dagen GRIP traject

Ik bied een intensieve één-op-één coaching aan, genaamd het “30 dagen Grip Traject”. We werken samen gedurende vier sessies om jouw werkstructuur te verbeteren en jouw effectiviteit te maximaliseren.

We beginnen met een digitale intake gevolgd door een vier uur durende live kick-off sessie waarin we jouw huidige structuur analyseren en jouw persoonlijke werkstijl verkennen (ik kom naar jou toe). In deze sessie gaan we ook direct praktisch aan de slag.

Daarna hebben we drie online sessies van één uur waarin we ons richten op jouw gekozen prioriteiten, zoals efficiënt e-mailbeheer, agenda-optimalisatie, prioriteiten stellen en uitstelgedrag aanpakken.

Na elke sessie krijg je een opdracht en vul je een digitaal evaluatieformulier in om jouw voortgang te waarborgen.

Het traject eindigt met een laatste sessie waarin we we ons richten op jouw laatste aandachtspunten en zullen we ook werken aan jouw wekelijkse reflectie- en planningsroutine.

Reviews

Duizenden mails had ik in mijn mailbox staan waar ik voor mijn gevoel ‘ergens’ nog ‘iets’ mee moest. Ook vroeg ik me af welke handige functionaliteiten Outlook heeft die ik niet ken en wel zou willen kennen. Na met Linda gewerkt te hebben heb ik in ieder geval veel meer overzicht en een werkwijze waardoor ik niet constant dezelfde mails opnieuw lees, een fijne planning maak én een opgeruimde mailbox heb.

Een aanrader voor iedereen die meer grip wil op zijn/ haar mailbox! En daarbij is het ook nog eens een heel erg leuk mens, een feestje om mee te werken dus!

Logo

Mireille Eilers

BELEIDSMEDEWERKER SOCIAAL DOMEIN

Ik heb veel gehad aan de kennis en tips van Linda. Zij heeft mij op een prettige open wijze laten zien hoe ik het één en ander kon structureren. Het heeft mij echt efficiëntie en overzicht gebracht.

De 1 op 1 coaching vind ik echt een aanrader.

Manager Travel Clinics

UMC

CINDY WARDEKKER-SCHLOSSER

MANAGER BEDRIJFSVOERING ARIA, AMSTERDAM UMC

De naam grip effect doet precies wat het zegt! Maatwerk. Linda stelt de juiste vragen om inzicht te krijgen in wat je doet en hoeveel tijd hier in gaat zitten. Als corporate recruiter kan ik met 8, maar ook met 15 vacatures bezig zijn, wat om een goeie planning en overzicht vraagt. Linda heeft mij dit in laten zien, waardoor ik inzicht, overzicht en grip op mijn werk heb gekregen. Door een goeie planning, veel hele fijne tips, heb ik meer rust en grip op het werk, waar ik zoekende in was.

Linda is een bevlogen professional met passie voor wat ze doet. Levert maatwerk, brengt rust en overzicht. Ik gun ieder een traject met haar!

kwintes logo x

Jessica van den enden

CORPORATE RECRUITER KWINTES

Investering

Na ons intakegesprek bekijken we waar je precies behoefte aan hebt en wat je leerdoelen zijn.
Aan de hand daarvan kan ik inschatten hoeveel sessies je nodig hebt om je doel(en) te bereiken.
Je ontvangt hiervoor een offerte. 

Voor het 30-dagen Grip-traject, zoals hierboven beschreven, is de investering € 1.499, – exclusief btw, parkeerkosten en reiskosten à € 0,30 per kilometer.

BONUS: Een jaar lang toegang tot de online training “Grip op je inbox & taken”. 

Geïnteresseerd?

Mail of bel naar linda@gripeffect/ 06-13838431 (wat bij je past).

Veelgestelde vragen

Wat is coaching?
Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Gericht op gedragsverandering, inzicht en bewustwording, Gripeffect doet dat op een gestructureerde en doelgerichte manier, maar ook plezier en humor vind ik ontzettend belangrijk.

Hoelang duurt een één op één coaching traject? 
Je kunt gebruik maken van het 30-dagen traject zoals hierboven geschreven. In dit traject ontvang je als bonus een jaar lang toegang tot mijn online training “Grip op je inbox & taken” (ter waarde van € 350,-) als naslagwerk.

Heb jij andere behoeftes en leerdoelen dan bespreken we samen. 

Ik wil eerst graag eerst kennismaken en/of brainstormen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Je kunt contact opnemen door middel van de contactgegevens: Contact. Ook als je vragen hebt kan je hier terecht. Je kan een mail sturen of even bellen, wat bij je past.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn mail?
Ik steef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden en dat lukt (bijna) altijd ;-).
Neem ik de telefoon niet gelijk op, dan zit ik waarschijnlijk in een training. Spreek wat in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. 

Lees ervaringen van anderen bij mijn referenties. 

Scroll naar boven