Wil je meer uit je werkdag halen, maar weet je niet hoe?

Hoewel je huidige werkwijze al jaren prima werkt, ben je toch op zoek naar manieren om het nog beter te maken want je komt tijd tekort. 

Laten we samen je werkwijze analyseren. Zo ontdekken we efficiëntie mogelijkheden en passen we deze aan naar een manier die bij jou past. We creëren overzicht en inzicht, waardoor je weer controle hebt over je werk.

Maak de juiste keuzes en bespaar enorm veel tijd!

Of je die tijd gebruikt om nog meer te werken óf voor ontspanning, dat mag je lekker zelf weten!

gripeffect linda van herwaarden

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Herken je dit?

linda van herwaarden gripeffect

Laat mij jou helpen!

Ben jij een pro in het jongleren met talloze taken, deadlines en afleidingen op je werk, maar voel je je soms als een circusartiest zonder vangnet?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik kan je helpen om meer structuur aan te brengen in je werk, zodat je niet langer hoeft te jongleren met alles wat op je bord ligt.

Met mijn praktische tools en persoonlijke begeleiding, leer je hoe je je tijd effectiever kunt indelen en beter kunt omgaan met afleidingen.

Geen zorgen meer over het vergeten van belangrijke taken of het missen van deadlines. Jij kunt de touwtjes in handen krijgen en je werkweek met vertrouwen tegemoet gaan.

En het beste van alles?

Wanneer je meer grip hebt op je werk, houd je meer tijd over om te genieten van je vrije tijd. Geen stressvolle avonden meer waarbij je nog tot laat aan het werk bent of jezelf voorbij rent. Tijd om te relaxen en te genieten van je hobby’s en vrienden!

Dus laat me je helpen om van die circusact af te komen en je werkweek een stuk productiever en evenwichtiger te maken.

Stuur me een berichtje en we gaan samen aan de slag.

Voor wie?

Voor iedereen die met Microsoft office werkt

en verlangt naar structuur in de werkdag.

Wat gaan we doen?

Stap 1: brand maar los!
We ontmoeten elkaar en duiken jouw computer in. Je vertelt met alles over je werk en hoe je werkdag eruit ziet. Wat voor werkzaamheden doe je, op welke manier, op welke momenten, wat vind je lastig, wat juist niet, waar heb je behoefte aan? Zo komen vanzelf jouw talenten, gewoontes en valkuilen en behoeften bovendrijven.

Stap 2: Nu is het mijn beurt om los te branden.
Op basis van alles wat je me hebt verteld en laten zien, weet ik precies wat jouw wensen zijn en waar ik je mee kan helpen. Ik laat je manieren en methodes zien waarmee je efficiënt(er) kunt werken en overzicht houdt. We voeren de nieuwe werkwijze samen meteen door op een manier die het best bij jou past. Ik creëer overzicht voor je, zodat je weer controle hebt over je werk en tijd overhoudt. Of je die tijd gebruikt om nog meer te werk te verzetten óf voor ontspanning, dat is helemaal aan jou maar ik zou het wel weten ;-)

We kunnen bijvoorbeeld aan onderstaande onderwerpen werken:

Grip op je Inbox

Baal jij ook zo van die mailbox die altijd maar vol blijft stromen? Krijg je het maar niet op orde en wil je eindelijk rust in het hoofd? Ik help je om een goede e-mailstructuur op te zetten, om het e-mailproces te stroomlijnen en te organiseren.  Daarnaast heeft Outlook ontzettend veel leuke tools om sneller en efficiënter te werken, die voeren we direct door zodat je hier gelijk de vruchten van plukt. Elke dag een nagenoeg lege Inbox lijkt misschien een utopie, maar het kan echt!

Grip op je agenda

Ken je dat? Dat je aan het begin van je werkdag vol goede moed aan je to-do-list begint maar dat je er aan het einde van de ochtend bijna niets van kunt afstrepen? Soms weet je niet eens waar je dan zo druk mee bent geweest. Je kunt je beschikbare tijd maar één keer besteden en daarom is het belangrijk om prioriteiten te stellen, maar vooral ook om deze te plannen. Proactief is het sleutelwoord! Door je prioriteiten in te plannen houd je de regie over jouw tijd, taken en werkzaamheden.

Grip op je documenten

Waar heb ik dat contract ook alweer gelaten? Ik wist zeker dat ik het in deze map had gearchiveerd. Zoek jij je ook regelmatig suf naar belangrijke documenten? Zonde van je tijd! Leer vanuit één systeem te werken met de juiste structuur en bespaar ontzettend veel stress en tijd.

Clean desk: Slim documenten beheren, zowel fysiek als digitaal, geeft overzicht, rust en levert meer tijd op.

Tips en tricks sessie

Werk je met Microsoft Outlook? Dan zijn er zoveel tips en tricks waarmee je je werk nog leuker, maar vooral veel makkelijker kunt maken! Maar ja, wanneer heb je tijd om al die Outlookmogelijkheden uit te vogelen? Nooit toch? Heb ik dus al voor je gedaan en ik vertel je er graag alles over. Nou ja, niet alles; alleen de tricks waar jij met jouw specifieke werk en wensen wat aan hebt. Ik help je meteen met het doorvoeren ervan, zodat het enige wat jij hoeft te doen is, ze gebruiken!

Ook andere onderwerpen zoals: ‘nee zeggen’, bewustwording, uitstelgedrag en concentratieverbetering kunnen aan bod komen.

Veelgestelde vragen

Wat is coaching?
Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Gericht op gedragsverandering, inzicht en bewustwording, Gripeffect doet dat op een gestructureerde en doelgerichte manier, maar ook plezier en humor vind ik ontzettend belangrijk.

Hoelang duurt een één op één coaching traject? 

Dat ligt er natuurlijk aan waar de behoefte ligt en wat je leerdoelen zijn. Dit bespreken we samen. 

Als voorbeeld bespreek ik hier het “Binnen 30 dagen Grip” traject: 

Onze samenwerking bestaat uit drie persoonlijke sessies, waarbij ik naar jouw locatie kom. De eerste sessie zal drie uur duren en vindt plaats op locatie. Na ongeveer twee weken plannen we de tweede sessie van twee uur, ook op locatie. Vier weken na de eerste sessie zal de laatste sessie van twee uur plaatsvinden (op locatie of via Teams). Gedurende deze periode ben ik beschikbaar per e-mail om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen.

Na deze sessies heb je alle informatie en tools die nodig zijn om effectiever en efficiënter te werken. Om jouw week goed af te sluiten, zullen we twee keer een Teams-sessie inplannen op jouw laatste werkdag van de week. Tijdens deze sessies zullen we ons richten op de weekafsluiting en zullen we dit samen uitgebreid bespreken.

Maar dat is niet alles! Als je je inschrijft voor dit traject, krijg je ook een jaar lang toegang tot mijn online training “Grip op je Inbox” (ter waarde van € 175,-) als naslagwerk. 

Ik wil eerst graag kennismaken en/of brainstormen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Je kunt contact opnemen door middel van de contactgegevens: Contact. Ook als je vragen hebt kan je hier terecht. Je kan een mail sturen of even bellen, wat bij je past.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn mail?
Ik steef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden en dat lukt (bijna) altijd ;-). 

Investering

Na ons intakegesprek bekijken we waar je precies behoefte aan hebt en wat je leerdoelen zijn.
Aan de hand daarvan kan ik inschatten hoeveel sessies je nodig hebt om je doel(en) te bereiken.
Je ontvangt hiervoor een offerte. 

Voor het “Binnen 30 dagen Grip” traject zoals hierboven beschreven is
de investering € 1.199,- exclusief btw & exclusief reiskosten (à € 0,30 per km). 

Wat levert het op?

Rust en ruimte in je (soms of vaak overvolle) hoofd, minder stress, betere resultaten
en meer werkplezier!

Scroll naar boven