Denk je meer uit je werkdag te kunnen halen, maar weet je niet hoe?

Vaak heb je al jaren dezelfde werkwijze en dat werkt eigenlijk wel prima. Toch heb je het gevoel dat het anders en beter kan, maar… je ziet het helemaal niet zitten om je werkwijze te veranderen. 

Daar kom ik om de hoek kijken. Samen analyseren we de bestaande structuren, gewoontes en valkuilen. Ik help je bewust te worden van een aantal zaken en laat je diverse efficiëntie mogelijkheden zien. Daarna kijken we, hoe we jouw werkwijze kunnen verbeteren en passen dit aan naar een manier die bij jou past.

We creëren overzicht en inzicht zodat je weer controle hebt over je werk. 

Maak de juiste keuzes en bespaar enorm veel tijd!

Of je die tijd gebruikt om nog meer te werken óf voor ontspanning, dat mag je lekker zelf weten. 

gripeffect linda van herwaarden

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Herken je dit?

linda van herwaarden gripeffect

Jij wil toch ook?

Voor wie?

Voor iedereen die met Microsoft werkt en op administratief vlak wel wat hulp kan gebruiken.

Omdat je behoefte hebt aan een efficiëntere manier van werken en meer overzicht.

Wat gaan we doen?

In een intake vertel je me uitgebreid over je werk; hoe je momenteel te werk gaat, waar je tegenaan loopt, wat je van jezelf verwacht, wat anderen van je verwachten en waar je maar niet aan toekomt. We kijken daarna samen welke verbeterpunten er zijn en welke werkstructuur het beste bij je past. Ik help je stapsgewijs met het doorvoeren van al deze gegevens zodat je je werkwijze kunt optimaliseren. Zo haal je (nog) meer voldoening uit je werk en kom je eindelijk toe aan belangrijke zaken die nu blijven liggen.

We kunnen bijvoorbeeld aan onderstaande onderwerpen werken:

Grip op je Inbox

Baal jij ook zo van die mailbox die altijd maar vol blijft stromen? Krijg je het maar niet op orde en wil je eindelijk rust in het hoofd? Ik help je om een goede e-mailstructuur op te zetten, om het e-mailproces te stroomlijnen en te organiseren.  Daarnaast heeft Outlook ontzettend veel leuke tools om sneller en efficiënter te werken, die voeren we direct door zodat je hier gelijk de vruchten van plukt. Elke dag een nagenoeg lege Inbox lijkt misschien een utopie, maar het kan echt!

Grip op je agenda

Ken je dat? Dat je aan het begin van je werkdag vol goede moed aan je to-do-list begint maar dat je er aan het einde van de ochtend bijna niets van kunt afstrepen? Soms weet je niet eens waar je dan zo druk mee bent geweest. Je kunt je beschikbare tijd maar één keer besteden en daarom is het belangrijk om prioriteiten te stellen, maar vooral ook om deze te plannen. Proactief is het sleutelwoord! Door je prioriteiten in te plannen houd je de regie over jouw tijd, taken en werkzaamheden.

Grip op je documenten

Waar heb ik dat contract ook alweer gelaten? Ik wist zeker dat ik het in deze map had gearchiveerd. Zoek jij je ook regelmatig suf naar belangrijke documenten? Zonde van je tijd! Leer vanuit één systeem te werken met de juiste structuur en bespaar ontzettend veel stress en tijd.

Clean desk: Slim documenten beheren, zowel fysiek als digitaal, geeft overzicht, rust en levert meer tijd op.

Tips en tricks sessie

Werk je met Microsoft Outlook? Dan zijn er zoveel tips en tricks waarmee je je werk nog leuker, maar vooral veel makkelijker kunt maken! Maar ja, wanneer heb je tijd om al die Outlookmogelijkheden uit te vogelen? Nooit toch? Heb ik dus al voor je gedaan en ik vertel je er graag alles over. Nou ja, niet alles; alleen de tricks waar jij met jouw specifieke werk en wensen wat aan hebt. Ik help je meteen met het doorvoeren ervan, zodat het enige wat jij hoeft te doen is, ze gebruiken!

Ook andere onderwerpen zoals: ‘nee zeggen’, brainstormen, uitstelgedrag en concentratieverbetering kunnen aan bod komen.

Veelgestelde vragen

Wat is coaching?
Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Gericht op gedragsverandering, inzicht en bewustwording, Gripeffect doet dat op een gestructureerde en doelgerichte manier, maar ook plezier en humor vind ik ontzettend belangrijk.

Hoelang duurt een één op één coaching traject? 

Dat ligt er natuurlijk aan waar de behoefte ligt, maar in de meeste gevallen komen we uit op een traject van vier keer, anderhalf uur. Dat betekent dat ik vier keer naar je toe kom op kantoor of als je zzp’er bent zoeken we een leuke werkplek. Maar mocht je bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd zijn in een tips & tricks sessie van Outlook kan dit in één sessie van twee uur.  

Wie kiest voor een online training en wie kiest voor één op één coaching?
Degene die kiest voor één op één coaching wil advies op maat, volledig toegespitst op zijn/ haar werkwijze, structuren, valkuilen en vakgebied. Deze coaching vindt overdag plaats.

Ben je minder flexibel en wil je in je eigen tijd de algemene tips, tricks, en werkstructuren leren kies je voor een online training. Deze training volg je in je eigen tijd, start, pauzeer en ga verder wanneer je wilt. Een online training is in verhouding goedkoper. Meer info.

Ik wil eerst graag kennismaken en/of brainstormen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Je kunt contact opnemen door middel van de contactgegevens.
Je kunt een mail sturen of even bellen, wat bij je past. 

Wanneer krijg ik een reactie op mijn mail?
Ik steef ernaar om binnen 48 uur te antwoorden en dat lukt (bijna) altijd ;-). 

Investering

Na ons intakegesprek bekijken we waar je precies behoefte aan hebt en wat je leerdoelen zijn.
Aan de hand daarvan kan ik inschatten hoeveel sessies je nodig hebt om je doel(en) te bereiken.
Je ontvangt hiervoor een offerte. 

Wat levert het op?

Rust en ruimte in je (soms of vaak overvolle) hoofd, minder stress, betere resultaten en meer werkplezier!

Scroll naar top