Masterclass “Grip op je inbox & taken”

Cover x px

Online training Grip op je inbox & taken

Wil jij als professional of ondernemer meer leren en volledige controle over je mailbox en taken? Met mijn online training “Grip op je inbox & taken” krijg je de tools die je nodig hebt om structuur aan te brengen, kostbare tijd te besparen en al je taken overzichtelijk te houden.

Leer hoe je proactief kunt plannen en controle kunt behouden, wat resulteert in een gevoel van rust en efficiëntie in je werk.

Deze training zit boordevol handige tips en trics voor Outlook, waardoor je jouw (werk)leven nog makkelijker maakt.

Bespaar gerust één tot drie uur per dag!

Omdat jij deze masterclass hebt gevolgd kom je in aanmerking voor een leuke aanbieding. 

Investeer niet € 350,- maar € 297,- en ontvang de online training
“Grip op je inbox & taken”.

Maar dat is niet alles…
Omdat jij deze masterclass hebt bekeken ontvang je drie leuke bonussen ter waarde van 85,- (PDF)! Meer info vindt je hieronder.

Let op, wacht niet te lang! Deze aanbieding geldt 72 uur. 

Wat gaan we doen?

Microsoft Outlook denkt met je mee en heeft ontzettend veel slimme tools om sneller en efficiënter te werken. Maar wie heeft nou de tijd om dit allemaal uit te zoeken? Dat heb ik voor je gedaan!

Vandaar dat deze training ook nog eens bomvol goede Outlook-tips & tricks zit. Je leert onder andere handelingen die je vaak uitvoert te automatiseren. Zo benut je optimaal je mailsysteem!

Linda Gripeffect

Na deze training kan jij:

Hi, ik ben Linda

Ik help mensen efficiënter en effectiever werken zodat ze meer tijd overhouden. 

Ik sta er elke keer weer van te kijken hoeveel tijd en stress je kan besparen door bepaalde werkstructuren aan te houden en optimaal gebruik te maken van het Outlooksysteem. 

Daarom hou ik mij constant bezig met de vraag; “Wat kan er beter, sneller en slimmer?” 

Dit vertaal ik naar een online training zodat iedereen hier de vruchten van kan plukken!

L A

Wat anderen zeggen

5/5

Linda belooft dat je minder tijd hoeft te besteden aan je e-mail als je haar cursus hebt gevolgd.

 En al na de eerste lessen bleek dit echt zo te zijn.

De fimpjes en teksten zijn duidelijk. Je kunt het direct toepassen en al na de helft van de cursus te hebben gevolgd bleef mijn e-mailbox (nagenoeg) leeg.

Ik ben enthousiast.

Jannet Wiersma

5/5

Ik heb gemerkt dat ik lang niet alle functionaliteiten van outlook aan het gebruiken was en aan de hand van jouw uitleg werk ik nu veel efficiënter en overzichtelijker!

MONIQUE RAMAKER

5/5

Fijne compacte cursus die makkelijke handvatten geeft om je inbox nog efficiënter te gebruiken, zelfs voor iemand die al gestructureerd is.

Het fijne is dat de modules korte subonderdelen hebben die je in een paar minuten kan doorlopen, waardoor je snel de cursus kan doorlopen door elke dag 10 minuten ervoor in te plannen.

In ieder geval een dikke aanrader!

NATALIA EIJPE

Cover

Krijg direct toegang

Deze online training wordt gegeven door Linda.

De training is gewoon via je pc, laptop, tablet of telefoon te volgen. Je kunt na aankoop direct inloggen. Pauzeer en ga verder wanneer je wilt, dus je hoeft niet alle informatie in een keer te doorlopen. 

Je krijgt een jaar lang toegang tot de training. 

Beslis binnen 72 uur en ontvang 3 bonussen ter waarde van € 85,-!

  • Checklist “Relaxed op vakantie”: Sluit voor je vakantie het werk goed af en voorkom de rode vlekken in je nek als je weer terugkomt.
  • Weeksluiting routine: Essentieel voor een gezonde werk-privébalans: afronding van de werkweek voor het vermijden van losse eindjes en proactief plannen voor de komende week.
  • Uitstelgedrag aanpakken: Ontdek tien effectieve strategieën om uitstelgedrag aan te pakken.

Let op! Deze training is gebaseerd op het Microsoft Outlook-programma voor Windows.

Heb je de versie van Outlook met een lint (menu) zoals hieronder afgebeeld?
Dan kunnen we aan de slag.

Werk jij al met de nieuwe versie van Outlook, dan vraag ik je om voor deze training nog terug te schakelen naar de oude versie. De nieuwe versie van Outlook wordt op dit moment nog uitgerold. Voordat alle tools in deze versie zitten zijn we twee jaar verder. Nu missen er belangrijke functies die niet te benaderen zijn en dat is zonde. Je kunt gemakkelijk met het schuifje terugschakelen.

Nieuwe Outlook terugschakelen

Als je de webmail-versie van Outlook gebruikt of Outlook op een Apple-apparaat, is de aanpak anders. Deze training is dan niet geschikt voor jou. Als je twijfelt of je met de juiste versie werkt, neem dan contact met ons op via linda@gripeffect.nl.

Lint
Scroll naar boven