Waarom de zoekmachine Bing gebruiken?

Zoeken

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Waarom de zoekfunctie Bing – met Copilot – beter kan zijn dan Google

Wat is Copilot?
Copilot is een handige AI-tool (artificial intelligence) die is ingebouwd in de zoekmachine Bing. Het is als een slimme assistent die je helpt bij het vinden van informatie en het beantwoorden van vragen.

Ik ben groot fan! Hieronder zie je mijn zoekopdracht in Bing onder het gearceerde Bing-teken. Je kunt ook gemakkelijk doorklikken op de stippellijn om te zien waar Bing de informatie vandaag heeft gehaald.

Bing OneNote


Waarom Bing gebruiken met Copilot:

  1. Slimme suggesties: Als je begint te typen in de zoekbalk, geeft Copilot automatisch suggesties die je kunnen helpen je zoekopdracht te verfijnen. Hierdoor vind je sneller en gemakkelijker wat je zoekt.
  2. Informatie in één oogopslag: Bing toont vaak directe antwoorden – rechts in het scherm – de zoekresultaten. Dit betekent dat je niet altijd door verschillende websites hoeft te bladeren om de informatie te vinden die je nodig hebt.
  3. Hulp bij schrijven: Copilot kan je helpen met het formuleren van zoekopdrachten, vooral als je niet zeker weet hoe je het moet verwoorden. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je betere resultaten krijgt.
  4. Slimme suggesties voor afbeeldingen: Als je op zoek bent naar afbeeldingen, geeft Bing met Copilot suggesties voor gerelateerde zoekopdrachten, zodat je de perfecte foto kunt vinden.
  5. Nuttige extra’s: Bing biedt ook extra informatie naast de zoekresultaten, zoals samenvattingen, definities en rekenhulpmiddelen, waardoor het een handige alles-in-één tool is.
  6. Chatten: Je kunt met Bing het gesprek aangaan door te chatten. Je zoekresultaten verplaatsen naar beneden en start gelijk met chatten. Wil je terug naar je zoekresultaten scroll dan weer naar beneden. Hieronder zie je zo’n Chat:
Bing Chat


Conclusie:
Dus, door Bing met Copilot te gebruiken, kun je sneller en efficiënter de informatie vinden die je zoekt. Het is zo’n ontzettend slimme tool die je helpt bij het navigeren door de enorme zee van online informatie. Probeer het eens en ontdek hoe het je zoekervaring kan verbeteren!

-> Ga via Microsoft Edge het internet op en stel Bing in als jouw persoonlijke assistent!

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je inbox & taken

Online product

Werk met mij

1-op-1 coaching

op coaching

Werk met mij

Incompany training

Logo Incompany
Scroll naar boven