De snelste manier om jouw tijdlek te vinden.

Drie productiviteits tips om veel tijd mee te winnen

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Ken je dat gevoel dat je na een lange werkdag het gevoel hebt dat je niets gedaan hebt? Je weet dat je de hele dag hebt gezwoegd, maar toch lijkt het alsof je niet veel hebt bereikt. Geen zorgen, dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Maar als het vaak voorkomt, wordt het misschien tijd om je timemanagement skills te verbeteren.

image

En dan komt mijn favoriete tijdregistratie app Toggle Track om de hoek kijken. Deze app helpt je niet alleen om inzicht te krijgen, maar is ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. En het mooie…. Helemaal gratis!

Met Toggle Track kun je precies bijhouden hoeveel tijd je besteedt aan elke taak, inclusief het checken van je mail. En dat is niet alles. De app geeft je wekelijks een handig overzicht van waar je tijd naartoe gaat. Hierdoor krijg je meer inzicht in je tijdsbesteding en kun je aanpassen waar nodig.

image

Ja, ik weet het, het bijhouden van je tijd kan soms lijken als nog een extra taak op je to-do lijst. Maar het is de moeite waard! Door te weten hoe je je tijd besteedt, kun je gemakkelijk inefficiënties opsporen en veranderen. En daar houden we van, toch?

Er zijn verschillende apps om je tijdregistratie in op te slaan. Ik persoonlijk vind deze erg prettig en gebruiksvriendelijk, maar gebruik jij liever een andere app helemaal prima natuurlijk. Ik wil je alleen aansporen om je tijdlekkage(s) op te zoeken en aan te passen waar nodig.

Tip! Stel de homepage van je tijdregistratie-app zo in dat deze automatisch – altijd als eerste tabblad – opent als je internet opstart. Zo vergeet je niet je tijd te registreren.

Deze tip deel ik ook met je in mijn online training Grip op je Inbox, zo zie je dat ik in deze training verder ga dan alleen het verwerken van je Inbox. Tijdregistratie, proactief plannen, Agendabeheer en nog veel meer zaken komen hier aan bod. Wil je meer informatie? Klik hier.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je Inbox

gripeffect

Coaching

1-op-1 coaching

gripeffect

Training

Teamsessies

grip effect
Scroll naar boven