Drie productiviteits-tips om veel tijd mee te winnen!

Drie productiviteits tips om veel tijd mee te winnen

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Tijd is geld zegt men wel eens, maar wat mij betreft is tijd ook rust en ontspanning! Een goede werk- en privébalans en aan het einde van de dag met een fijn gevoel je (werk)dag afsluiten, dat is waar het om gaat. 

Hieronder drie tips die je helpen je productiviteit te verhogen. 

1. Beperk afleidingen

Je herkent het vast wel: Je bent lekker aan je project of taak aan het werk, maar er komt tussendoor een mailtje binnen, heel even kijken waar het over gaat…. Of je zit net lekker in dat Excel bestand te werken komt er op je telefoon een nieuw bericht binnen, veel te lastig om niet heel even te kijken waar het over gaat…. Ons brein is ook gewoon veel te nieuwsgierig!

Je kan dit veel beter voorkomen, want …

Wist je dat: 

Beperk daarom je afleidingen. Dit kan op verschillende manieren. Zet je notificaties (meldingen) uit. Of werk tijdelijk offline (daar is in Outlook zelfs een functie voor). Zet je telefoon even op vliegtuigstand als je aan dat belangrijke project werkt. 

2. Plan je werkdag goed in

3. Personaliseer je Outlook

Microsoft Outlook denkt met je mee en heeft ontzettend veel leuke tools om sneller en efficiënter te werken. Gebruik wat voor jou handig is en waar jij het meeste mee werkt. Zo bespaar je gerust een uur per dag en benut je optimaal je mailsysteem. 

Wil je weten hoe je je Outlook personaliseert, kijk dan eens bij mijn online training Grip op je Inbox. 

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je inbox & taken

Online product

Werk met mij

1-op-1 coaching

op coaching

Werk met mij

Incompany training

Logo Incompany
Scroll naar boven