Baal jij ook zo van die mailbox die altijd maar vol blijft stromen?

Doe mee aan de online training Grip op je Inbox.

Voor de professional en ondernemer die minder tijd wilt besteden aan de mailbox en meer tijd wilt overhouden voor belangrijke zaken. 

Leer slimmer en sneller mails verwerken en zorg dat je elke dag een (nagenoeg) lege Inbox hebt.

Bespaar tot wel een uur per dag!

gripeffect

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Wist je dat?

linda van herwaarden gripeffect

Is het bijhouden van jouw e-mail bijna een dagtaak geworden? Daar kan je wat aan doen!

Vaak denk je alles al te weten als het gaat om mailverwerking. Je hebt (meestal al jaren geleden) een eigen werkstructuur gecreëerd en die werkt prima. Je zit er ook niet op te wachten om je werkwijze aan te passen. 

Maar als het gaat om de mailbox is er op een hele gemakkelijke, snelle manier ontzettend veel winst te halen. Winst in tijd, maar ook zeker winst in controle en rust in het hoofd.

Als je voor het verwerken van de mail de juiste werkstructuur gebruikt zal je zien dat dit echt een eitje wordt. En het mooie: dat is in Outlook heel gemakkelijk neer te zetten!

Microsoft denkt echt met je mee en heeft zoveel slimme tools ontwikkeld waar de meeste mensen geen weet van hebben. Zonde! Het is mijn missie geworden om dit elke Outlook-gebruiker te vertellen. 

Investeer eenmalig drie uur. Gun jezelf deze praktische, laagdrempelige training en win tot wel een uur per dag terug!

Je voert in deze training alles gelijk door en profiteert dus direct van alle winst en stressverlaging

Wat gaan we doen?

We ruimen je (over)volle mailbox gemakkelijk op. Aan het eind van deze training heb jij een compleet lege Inbox.

En nee… niet door op de delete knop te drukken ;-). Het maakt niet uit of je met 50 of 2000 mails in je Inbox begint, iedereen kan met deze training beginnen en eindigt met hetzelfde resultaat in ongeveer dezelfde tijd.

Je leert binnen 5 modules een e-mailstructuur neer te zetten met de juiste werkwijze die de mailbox dagelijks (nagenoeg) leeghoudt.

Haal jij alles uit je Outlook-mogelijkheden? 

Microsoft Outlook denkt met je mee en heeft ontzettend veel leuke tools om sneller en efficiënter te werken.

Maar wie heeft nou de tijd om dit allemaal uit te zoeken? Dat heb ik voor je gedaan!

Vandaar dat deze training ook nog eens bomvol goede Outlook-tips & tricks zit. Je leert onder andere handelingen die je vaak uitvoert te automatiseren. Zo benut je optimaal je mailsysteem!

Welke inspanning lever jij?

Let op! Ik werk in de training met MS Office.
Heb jij de Outlook versie met het Lint bovenin zoals hieronder?
Dan kunnen we aan de slag.

Knipsel Lint
gripeffect linda van herwaarden

Wat levert het je op?

Na deze training heb jij

Na deze training kan jij

Hoe ziet de training eruit?

Module 1

Mappenstructuur

Deze module is opgesplitst in twee groepen, één groep voor personen die graag mails opbergen in mappen en één groep die niet met een mappensysteem werkt. In deze module leer je op welke manier je mails supersnel kunt opbergen en terugvinden. Welke structuur het beste bij jou past en welke gemakkelijk is neer te zetten. We automatiseren en verkleinen stappen die we vaak uitvoeren. De mappenstructuur is een weerspiegeling van je belangrijkste taken en projecten. 

Module 2

Nulschoonmaak

Op de juiste manier de mailbox leeg maken, zodat je met een schone lei kan beginnen. Het maakt niet uit of je met 200 of 2000 mails in je Inbox begint, iedereen kan aan de training Grip op je Inbox beginnen. Iedereen eindigt met hetzelfde resultaat in ongeveer dezelfde tijd. 

Module 3

Onbelangrijke mails verwijderen

Maak korte metten met onbelangrijke mails. Verwijder, verplaats of, meld af. Ook hier leer je hoe je handelingen die we vaak uitvoeren kunt verkorten en automatiseren. Waarom de provinciale weg nemen als je ook de snelweg kunt nemen? 

Module 4

Doen? Doe het nu!

Only Handle It Once: Leer je mails te verwerken in plaats van te lezen. Maak direct een keuze wat je met de mail moet doen. Hier bespreken we de mails die we gelijk oppakken. 

Module 5

Doen? Plan het in!

Only Handle It Once: Leer je mails te verwerken in plaats van te lezen. Maak direct een keuze wat je met de mail moet doen. Hier bespreken we de mails die we later oppakken, dus moeten inplannen. Hier leggen we ook weer automatiserings-stappen voor aan. 

Module 6

Wist je dat?

Een module waarin ik een stukje bewustwording creëer en waardevolle tips deel.  Waarom doe je de dingen die je doet en hoe kan dit beter. Bewustwording en herhaling is de sleutel tot succes. Ik heb het hier onder andere over; Effectief mailen, Pauze nemen en Gedragsverandering. 

Module 7

Bonusmodule

Deze module zit bomvol (Outlook) tips en tricks die je enorm veel tijd kunnen besparen. Functies en tips waarvan de meeste van mijn klanten van het bestaan niet af wisten. Kies je eigen parels ertussenuit! 

Wat anderen zeggen

5/5

Goed te volgen cursus met super veel handige tips. De korte filmpjes nemen je mee aan de hand door je eigen mailbox en je hebt ineens snel overzicht.

Kim Jassies

5/5

Ik wist al veel van Outlook, maar heb nu nog meer handige tips en trucs gekregen.De lay-out ziet er al rustiger uit, ik hoop dat dit een vertaal slag geeft in de werkwijze ( ordelijke efficiëntie)De opzet met tekst en filmpjes zijn zeer duidelijk (met de filmpjes uitleg kan je direct de stappen volgen/doen). Ga kijken of deze werkwijze mij bevalt. Bedankt

Martine de Boer

4/5

Is een hele fijne compacte cursus met handige tips en aanwijzingen om beter met mail om te gaan en minder in de grip te zijn van je mailbox.

Dank je wel voor de heldere uitleg.

Jeroen van Zandbergen

5/5

Waar ik dacht al behoorlijk grip te hebben op mijn inbox, werd ik dankzij deze cursus alsnog verrast met vernieuwende tips en trucs! Je wordt geconfronteerd met een nieuwe manier van werken, waar je even in moet schakelen. Zodra je het echter toepast, voel je de rust en grip! We slaan zo veel onnodig op en kunnen dingen lastig terug vinden. Na deze cursus is dat niet meer het geval! Dank voor de heldere en fijne uitleg! Prettig ook de modules op verschillende momenten te kunnen bekijken. Hierdoor voelde het steeds als een feestje en niet als een langdurige zit!

Miriam Ekelschot

5/5

Op deze manier ga je er echt even voor zitten om Outlook en de manier van mail verwerken op een betere manier in te delen en te gebruiken. Vele praktische tips kan je direct uitvoeren en een paar andere zullen er nog in moeten slijten, maar dan is het fijn dat je even terug kan kijken hoe het ook al weer zat en naar eigen smaak in kan richten! Het zorgt voor een “opgeruimd gevoel” en werkt zeker tijdsbesparend!

Dennis Spoel

5/5

Hele prettige cursus die je aan de hand meeneemt om alle wijzigen door te voeren. Korte en behapbare hoofdstukken met heel veel handige tips die echt tijd opleveren. Heb er gelijk een behoorlijk aantal doorgevoerd. Bedankt!

T. van Oosten

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan een training?
Het ligt er helemaal aan hoe je er nu voor staat, hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen. Maar als ik van een gemiddelde uitga voor de training Grip op je Inbox ben je ongeveer drie uur bezig.

Wanneer kan ik beginnen?
Je kunt na aankoop direct inloggen en beginnen wanneer je wilt. Je krijgt na betaling direct toegang tot alle lessen.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?
Je krijgt drie maanden toegang tot de training, dit is korter dan je misschien van andere online-trainingen gewend ben. Maar om succes te boeken is het van belang dat je de training binnen afzienbare tijd afmaakt. Ik gun je deze winst op de meest efficiënte en effectiefste manier, want dat is waar Gripeffect om draait.

Hoe zien de opdrachten eruit?
Zodra je inlogt krijg je opdrachten in de vorm van video, audiofragment met screen, geschreven tekst en opdrachten in PDF.

Krijg ik de training vergoed door mijn werkgever?
Bij de meeste werkgevers is er budget aanwezig voor dit soort trainingen. Vraag het na bij je werkgever. Je ontvangt een factuur met BTW.

Kan ik de training ook volgen als ik niet met MS Office werk?
Als je niet met MS Office werkt is het zonde om deze training te volgen omdat er heel veel tips & tricks in zitten die Outlook-office gerelateerd zijn. 

Wat als de online training niet is wat ik ervan had verwacht?
Als je de training helemaal hebt doorlopen en je weet er geen waarde uit te halen, krijg je zonder gedoe je geld terug.

Investering

Maak nu gebruik van de korting en betaal niet € 175,- maar € 98,- incl. BTW.

Scroll naar top