Baal jij ook zo van die mailbox die altijd maar vol blijft stromen?

Doe mee aan de online training Grip op je Inbox.

Voor de professional en ondernemer die minder tijd wil besteden aan de mailbox en meer tijd wil overhouden voor belangrijke zaken. 

Je leert mijn methode waarmee je supersnel mails verwerkt, al je taken op orde hebt en je werkzaamheden proactief inplant.

Met deze werkwijze heb je dagelijks een vrijwel lege inbox.

Daarnaast zit de training bomvol Outlook tips & tricks die jou het (werk)leven gemakkelijker maken. 

Bespaar tot wel een uur per dag!

Let op! Deze training wordt per 1-1-2024 uitgebreid en hiermee gaat de prijs ook omhoog naar € 225,-. Koop de training vóór 31-12-2023 en geniet vanaf volgend jaar wél van de uitbreiding, want je krijgt een jaar lang toegang tot de training!

unnamed file

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Wat anderen zeggen

Kim Jassies
Kim Jassies
online training grip op je inbox
Lees verder
Goed te volgen cursus met super veel handige tips. De korte filmpjes nemen je mee aan de hand door je eigen mailbox en je hebt ineens snel overzicht.
Jeroen van Zandbergen
Jeroen van Zandbergen
online training Grip op je inbox
Lees verder
Is een hele fijne compacte cursus met handige tips en aanwijzingen om beter met mail om te gaan en minder in de grip te zijn van je mailbox.

Dank je wel voor de heldere uitleg.
Jannet Wiersma
Jannet Wiersma
Online training Grip op je inbox
Lees verder
Linda belooft dat je minder tijd hoeft te besteden aan je e-mail als je haar cursus hebt gevolgd. En al na de eerste lessen bleek dit echt zo te zijn. Wat fijn zeg.

De fimpjes en teksten zijn duidelijk. Je kunt het direct toepassen en al na de helft van de cursus te hebben gevolgd bleef mijn e-mailbox (nagenoeg) leeg.

Ik ben enthousiast.
Martine de boer
Martine de boer
online training grip op je inbox
Lees verder
Ik wist al veel van Outlook, maar heb nu nog meer handige tips en trucs gekregen. De lay-out ziet er al rustiger uit, ik hoop dat dit een vertaal slag geeft in de werkwijze ( ordelijke efficiëntie) De opzet met tekst en filmpjes zijn zeer duidelijk (met de filmpjes uitleg kan je direct de stappen volgen/doen)

Ga kijken of deze werkwijze mij bevalt. Bedankt
ANNELEEN VAN DER ZEE
ANNELEEN VAN DER ZEE
online training grip op je inbox
Lees verder
Erg fijn en waardevol. Het heeft in ieder geval mijn in-box én hoofd opgeschoond!! Ik hoop dat het op de langere termijn ook werkt! Het ‘verwijderen’ van mijn oude mappen structuur naar één map zolder is echt uniek! Het gebruiken van de uitgebreide zoekfunctie met het herschrijven van de onderwerp regel, is daarmee top.

Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft veel tijd kwijt te zijn met net nog EVEN dat ene mailtje lezen en dan bij het lezen denken “oh nee nu niet, dat komt nu NIET uit!”
MIRIAM EKELSCHOT
MIRIAM EKELSCHOT
online training grip op je inbox
Lees verder
Waar ik dacht al behoorlijk grip te hebben op mijn inbox, werd ik dankzij deze cursus alsnog verrast met vernieuwende tips en trucs! Je wordt geconfronteerd met een nieuwe manier van werken, waar je even in moet schakelen. Zodra je het echter toepast, voel je de rust en grip! We slaan zo veel onnodig op en kunnen dingen lastig terug vinden. Na deze cursus is dat niet meer het geval! Dank voor de heldere en fijne uitleg! Prettig ook de modules op verschillende momenten te kunnen bekijken. Hierdoor voelde het steeds als een feestje en niet als een langdurige zit!
Natalia Eijpe
Natalia Eijpe
Online training Grip op je inbox
Lees verder
Fijne compacte cursus die makkelijke handvatten geeft om je inbox nog efficiënter te gebruiken, zelfs voor iemand die al gestructureerd is. Het fijne is dat de modules korte subonderdelen hebben die je in een paar minuten kan doorlopen, waardoor je snel de cursus kan doorlopen door elke dag 10 minuten ervoor in te plannen.

In ieder geval een dikke aanrader!
INNE de jager
INNE de jager
Online training Grip op je inbox
Lees verder
Na het volgen van de cursus Supersnel mails verwerken ook de training Grip op je Inbox aangeschaft. Een gedeelte van de eerste cursus komt terug in deze training, maar fijn om het geheel mee te krijgen.

Veel geleerd in deze cursus, ik ga kijken wat ik allemaal prettig vindt werken en welke tips ik allemaal ga toepassen. Bedankt!
Jolanda Brink
Jolanda Brink
Online training Grip op je inbox
Lees verder
Voordat je een cursus als deze volgt, vraag je je toch af hoeveel je eraan zult hebben als je al tientallen jaren met Outlook werkt. En tóch heb ik in deze cursus functies leren kennen die ik nooit heb gebruikt. Het fijne van deze cursus is ook dat je er ook een stukje van kunt volgen als je even tien minuten tijd hebt en je de volgende keer gewoon verder gaat waar je gebleven was. Bovendien is de uitleg erg helder, net als de filmpjes.

Toen ik klaar was, heb ik ook de training Grip op OneNote gevolgd. Ook een aanrader!
T. van Oosten
T. van Oosten
online training grip op je inbox
Lees verder
Hele prettige cursus die je aan de hand meeneemt om alle wijzigen door te voeren.

Korte en behapbare hoofdstukken met heel veel handige tips die echt tijd opleveren. Heb er gelijk een behoorlijk aantal doorgevoerd. Bedankt!
MICHELLE TROOST
MICHELLE TROOST
online training Grip op je inbox
Lees verder
Duidelijke uitleg van een eenvoudig systeem om je mails makkelijker te verwerken. Ik heb eerder een training gevolgd die een soort zelfde systeem aanleerde maar dat duurde een hele dag. Nu ging het veel sneller, en eenvoudiger. Ook de handige tips zijn waardevol.

Niet alles was nieuw maar herhaling kan zeker geen kwaad 🙂
gripeffect beeldmerk
online training Grip opje inbox
Lees verder
Dag Linda,

Bedankt voor de super interessante training, heel duidelijk opgebouwd met korte video's en daardoor ook fijn om op je eigen tempo te doorlopen.

Deze training had ik veel eerder moeten volgen. Ik heb dan ook heel veel tips onmiddellijk toegepast.

Heel blij mee, ontzettend bedankt!

Wist je dat?

linda van herwaarden gripeffect

Is het bijhouden van jouw e-mail bijna een dagtaak geworden? Daar kan je wat aan doen!

Vaak denk je alles al te weten als het gaat om mailverwerking. Je hebt (meestal al jaren geleden) een eigen werkstructuur gecreëerd en die werkt prima. Je zit er ook niet op te wachten om je werkwijze aan te passen. 

Maar als het gaat om de mailbox is er op een hele gemakkelijke, snelle manier ontzettend veel winst te halen. Winst in tijd, maar het zorgt gelijk voor het hebben van controle en dat geeft rust. Win-win.

Als je voor het verwerken van de mail de juiste werkstructuur gebruikt zal je zien dat dit echt een eitje wordt. En het mooie: dat is in Outlook heel gemakkelijk neer te zetten!

Microsoft denkt echt met je mee en heeft zoveel slimme tools ontwikkeld waar de meeste mensen geen kennis van hebben. Zonde! Ik wil dat iedere Outlook-gebruiker hiervan op de hoogte is.

Investeer eenmalig vier uur. Gun jezelf deze praktische, laagdrempelige training en win tot wel een uur per dag terug!

Je voert in deze training alles gelijk door en profiteert dus direct van alle winst en stressverlaging

Wat gaan we doen?

We gaan niet alleen aan de slag met het supersnel verwerken van je mails, maar ook met het opruimen van je (overvolle) mailbox. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste methode en werkstructuur hebt om je inbox nagenoeg leeg te houden.

Door deze aanpak kun je gemakkelijk werkzaamheden en taken die verborgen zitten in je mails proactief plannen. Zo organiseer je je werk op een manier waarbij je je richt op de taken die op dit moment prioriteit hebben. Alles wat je nu niet hoeft te doen, komt op het juiste moment aan bod. Dit zorgt voor een betere focus en meer tijd voor de belangrijke taken die je nu moet uitvoeren.

Het creëren van een extern brein – in jouw geval Outlook – gaat jou het overzicht en een gevoel van rust geven. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken. 

Ben je benieuwd naar de modules die in de training worden behandeld? Hieronder vind je een overzicht.

Haal jij alles uit je Outlook-mogelijkheden? 

Microsoft Outlook denkt met je mee en heeft ontzettend veel slimme tools om sneller en efficiënter te werken. Maar wie heeft nou de tijd om dit allemaal uit te zoeken? Dat heb ik voor je gedaan!

Vandaar dat deze training ook nog eens bomvol goede Outlook-tips & tricks zit. Je leert onder andere handelingen die je vaak uitvoert te automatiseren. Zo benut je optimaal je mailsysteem!

Welke inspanning lever jij?

Let op! Deze training is gebaseerd op het Microsoft Outlook-programma voor Windows.

Heb je de versie van Outlook met een lint (menu) zoals hieronder afgebeeld? Dan kunnen we aan de slag.

Als je de webmail-versie van Outlook gebruikt of Outlook op een Apple-apparaat, dan is de aanpak iets anders. Neem dan eerst contact met mij op via linda@gripeffect.nl.

Lint
gripeffect linda van herwaarden

Wat levert het je op?

Na deze training heb jij

Na deze training kan jij

Hoe ziet de training eruit?

Module 1

Introductie

Ik stel mij graag voor en vertel je precies wat we gaan doen. 

Module 2

Bewustwording

Hier werken we aan een stukje bewustwording. Hoe werk je nu en wat kan er beter? Ook onderwerpen als afleidingen beperken en focus komen aan bod. 

Module 3

Ruim je mailbox op

Het wordt tijd om die (overvolle) mailbox eens op te ruimen. Met de juiste werkwijze én structuur is dit een eitje. Ook als je geen mappenstructuur hebt is hier ontzettend veel winst te behalen. 

Module 4

Supersnel mails verwerken

Only Handle It Once. Gemiddeld zeven(!) keer dezelfde mail lezen en de mail steeds weer op ongelezen zetten is er niet meer bij. Hier leer je supersnel mails verwerken en wat je moet doen met mails die werkzaamheden of taken bevatten. 

Module 5

De takenlijst van een pro!

In deze module gaan we dieper in op de takenlijst. Ik ben een groot voorstander van het creëren van een extern brein zodat je eigen hoofd niet aan losse to do’s hoeft te denken. Dat geeft rust. Outlook-taken is hier een perfect systeem voor. Gebruik het zakelijk en privé.

Module 6

To do

Ga jij met de takenlijst van Outlook gaat werken – raad ik je zeker aan – dan wil je ook alles weten over de Microsoft To do app. Dit komt aan bod deze module. Ook laat ik zien hoe je dit in combinatie met de Outlook-takenlijst kunt gebruiken of als vervanging van de Outlook-takenlijst gebruikt. Kwestie van smaak. 

Module 7

Agenda opties

Proactief plannen is the key! Uiteraard komt dit uitgebreid aan bod, maar in deze module bespreek ik ook een aantal handige Outlook-agenda functies. Deze combinatie maakt het erg waardevol. 

Module 8

Nog meer Outlook tips & tricks

Deze module zit bomvol (Outlook) tips en tricks die je enorm veel tijd kunnen besparen. Functies en tips waarvan de meeste van mijn klanten het bestaan niet af wisten. Kies je eigen parels ertussenuit! 

Module 8

Goed om te weten

Een aantal zaken die je wat mij betreft gewoon moet weten. We hebben het hier onder andere over “nee zeggen” en het belang van pauze nemen. 

Module 8

Bonusmodule

Mijn laatste bonus tips!

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan een training?
Het ligt er helemaal aan hoe je er nu voor staat, hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen. Maar als ik van een gemiddelde uitga voor de training Grip op je Inbox ben je ongeveer vier uur bezig. Je kunt pauzeren en verder gaan wanneer je wilt, dus je hoeft niet alle informatie in een keer te doorlopen. 

Wanneer kan ik beginnen?
Je kunt na aankoop direct inloggen en beginnen wanneer je wilt. Je krijgt na betaling direct toegang tot alle lessen.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?
Je krijgt een jaar toegang tot de training. 

Hoe zien de opdrachten eruit?
Zodra je inlogt krijg je opdrachten in de vorm van video, audiofragment met screen, geschreven tekst en opdrachten in PDF.

Krijg ik de training vergoed door mijn werkgever?
Bij de meeste werkgevers is er budget aanwezig voor dit soort trainingen. Vraag het na bij je werkgever. Je ontvangt een factuur met btw en een bewijs van deelname.

Kan ik de training ook volgen als ik niet met MS Office werk?
Als je niet met MS Office werkt is het zonde om deze training te volgen omdat er heel veel tips & tricks in zitten die Outlook-office gerelateerd zijn. 

Let op! Deze training wordt per 1-1-2024 uitgebreid en hiermee gaat de prijs ook omhoog naar € 225,-. Koop de training vóór 31-12-2023 en geniet vanaf volgend jaar wél van de uitbreiding!

Investering

€ 175,- incl. btw.

Scroll naar boven