Hoe kan ik de bezorging van een e-mail uitstellen?

png

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Stel je voor dat het laat in de avond is en je bedenkt een geweldig idee voor een e-mail naar je team. Maar je denkt bij jezelf: “Het is beter om het morgenochtend te verzenden wanneer ze fris en klaar zijn om te werken en zo voelt niemand zich bezwaart dat ik dit in de avond nog verstuur.”

Gelukkig kun je met de uitgestelde bezorgingsoptie in Outlook precies dat doen. Je schrijft de e-mail nu, kiest de perfecte tijd voor verzending en je kunt het vergeten tot het moment dat het moet worden verzonden.

Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je het vergeet of er last-minute aan moet denken.

Bezorging uitstellen

Bezorging uitstellen in Outlook is een handige functie die gebruikers in staat stelt om e-mails op een later tijdstip te verzenden, zelfs als ze al zijn opgesteld.

Deze functie kan nuttig zijn om verschillende redenen, zoals het plannen van e-mails om te worden verzonden op een moment dat het meest geschikt is voor de ontvanger, het vermijden van overbelasting van de inbox van de ontvanger door e-mails op drukke tijden te vermijden, of gewoon om jezelf eraan te herinneren om een e-mail op een later tijdstip te verzenden.

Met de uitgesteld versturen functie in Outlook kunnen gebruikers e-mails opstellen en vervolgens een specifieke datum en tijd kiezen waarop ze willen dat de e-mail wordt verzonden.

Let op!

Bij de meeste bedrijven moet Outlook geopend zijn om de bezorging op het gekozen tijdstip te kunnen voltooien.

Dus, als je een e-mail in de avond plant voor de volgende ochtend 8.30 uur, maar je bent de volgende dag vrij (en je opent Outlook niet), dan wordt deze e-mail pas verzonden zodra je Outlook weer start.

Bezorgingsopties

Wil je meer leren over Outlook? Kijk dan eens bij mijn online training <<< “Grip op je inbox & taken” >>>.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je inbox & taken

Online product

Werk met mij

1-op-1 coaching

op coaching

Werk met mij

Incompany training

Logo Incompany
Scroll naar boven