L A

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Masterclass
"Grip op je inbox & taken"

Optimaliseer je productiviteit met timemanagement & Outlook.

Met de “Only Handle It Once” methode. 

  • Mailbox leeg

  • Taken georganiseerd

  • Effectief agendabeheer

Maak van Outlook jouw extern brein, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken.

Sneller en slimmer werken kan minimaal een uur per dag (tijd)winst opleveren!

Je krijgt meteen toegang en kan kijken wanneer het jou uitkomt.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Wat kan je verwachten?

Leer slimmer en sneller werken

Vaak denk je alles al te weten als het gaat om mailverwerking. Je hebt (meestal al jaren geleden) een eigen werkstructuur gecreëerd en die werkt prima. Je zit er ook niet op te wachten om je werkwijze aan te passen. 

Maar als het gaat om de mailbox is er op een hele gemakkelijke, snelle manier ontzettend veel winst te halen. Winst in tijd, maar het zorgt gelijk voor het hebben van controle en dat geeft rust. Win-win.

Als je voor het verwerken van de mail de juiste werkstructuur gebruikt zal je zien dat dit echt een eitje wordt. En het mooie: dat is in Outlook heel gemakkelijk neer te zetten!

Microsoft denkt echt met je mee en heeft zoveel slimme tools ontwikkeld waar de meeste mensen geen kennis van hebben. Zonde! Ik wil dat iedere Outlook-gebruiker hiervan op de hoogte is.

Hi ik ben Linda

Ik help mensen om efficiënter en effectiever te werken zodat ze meer tijd over houden. 

Met ruim 22 jaar ervaring in de administratie dienstverlening heb ik diverse functies bekleed, van kredietacceptant hypotheken en hypotheekfraude tot managementondersteuning en de financiële dienstverlening.

Ik was altijd al gefascineerd door het verbeteren van processen en het vinden van manieren om dingen beter, sneller en slimmer te doen. 

Inmiddels ben ik alweer enige jaren werkzaam als zelfstandig timemanagementcoach en help ik mensen om hun werkzaamheden en to-do’s uit hun hoofd te krijgen en te verplaatsen naar Outlook en OneNote, waardoor het als het ware een extern brein wordt.

Met een gezin, hond, een man met een eigen hypotheekkantoor en mijn eigen onderneming is het voor mij essentieel om efficiënt en effectief te werken.

Tijd is geld, wordt er vaak gezegd, maar voor mij is tijd vooral een gevoel van controle, rust en ontspanning.

Structuur geeft rust en overzicht, zodat je je volledig kunt concentreren op de taak die op dat moment prioriteit heeft.

L A
Scroll naar boven

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.