gripeffect linda van herwaarden

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Hi, ik ben Linda!

Ik help mensen efficiënter en effectiever werken zodat ze meer tijd over houden. 

Zelf heb ik ruim 22 jaar ervaring in de administratie dienstverlening. 
Ik heb diverse functies gehad, van kredietacceptant hypotheken, hypotheekfraude, managementondersteuning tot aan de financiële dienstverlening. Hier was ik altijd al enorm geïnteresseerd in het verbeteren van processen. Wat kan er beter, sneller en slimmer? 

Inmiddels ben ik alweer enige jaren werkzaam als zelfstandig timemanagementcoach.

Zelf leer ik dagelijks nog en ik wil deze kennis zó graag delen, ik sta ervan te kijken hoeveel tijd en stress je kan besparen door efficiënt en effectief te werken. Iedereen moet dit gewoon weten!

Tijdwinst is een feit

Mijn ogen zijn een aantal jaar geleden geopend. Nadat ik een opleiding heb gedaan als zakelijk organizer, waar ik ontzettend veel geleerd heb, ben ik zelf verder gaan leren over timemanagement. Toen pas kwam ik erachter dat je als Microsoftgebruiker (die ik dus ruim 22 jaar ben) gebruik kan maken van ontzettend veel handige tools die je leven en werk makkelijker maken.

De mensen die ik help hebben vaak helemaal geen idee van het bestaan van deze tools. Anderen weten het wel, maar hebben de tijd niet om het uit te zoeken. Voor mij was dit juist een reden om hiermee aan de slag te gaan, mensen moeten dit weten! Combineer dit alles met de methoden en structuren die ik opgezet heb en tijdwinst is een feit!

Leuke weetjes over mij als persoon:

gripeffect linda van herwaarden

Leer slimmer en sneller werken
zodat er meer tijd overblijft

Leer slimmer en sneller werken zodat er meer tijd overblijft

Door slimmer, sneller en met meer structuur te werken kan je ontzettend veel tijd besparen. Tijd is geld wordt wel eens gezegd maar wat mij betreft betekent tijd overhouden veel meer, ontspanning, rust en een gevoel van controle.

Wil je weten hoe je kan beginnen?
Download mijn gratis e-book “Van Mailbox-stress naar Mailbox-zero”.

Zo kan ik jou helpen

Je kan bij mij kennis op maat inkopen bijvoorbeeld door een 1 op 1 traject aan te gaan, maar je kan ook alle know how inkopen door een online training te volgen, geheel op eigen tempo en in je eigen tijd, waar en wanneer je maar wilt. 

Wil je eerst kennis ‘proeven’ download dan mijn gratis e-book “Mailbox stress?”
en volg mij op Social Media. 

Ik zou zeggen; 

Go for it!

Online training

Grip op je Inbox

gripeffect

Coaching

1-op-1 coaching

gripeffect linda van herwaarden

Gratis

E-book

grip effect
Scroll naar boven