Referenties

INCOMPANY TRAINING

Met een aantal collega’s de training Grip op je mailbox inhouse gevolgd. Alle collega’s waren zeer enthousiast. Iedereen is nu druk bezig zich het goed eigen te maken en nog steeds blij met een opgeruimde mailbox. Waardevol om het inhouse te doen, hierdoor krijg je direct hands-on tips mee en is er ruimte voor vragen en uitleg.
Aanrader!

KLM logo

Mandy Faber

Manager Travel Clinics

INCOMPANY TRAINING

Wat een goede en handige training.  Er is zoveel meer mogelijk met Oulook (zelfs als je er al jaren mee werkt).

Linda helpt direct met het praktisch inrichten van je mailbox zodat je er gelijk mee aan de slag kunt. Er zijn zoveel handige tools om sneller en efficiënter te werken.

Echt super. Dank je wel.

bpd logo

Janneke Oldenziel

Senior Secretaresse

Ik was erbij!
En wat ben ik blij dat ik de knoop heb doorgehakt om de training bij Linda te volgen. Ik had me al eerder in een aantal methodes verdiept en eerlijk is eerlijk, ik was sceptisch. Of noem het arrogant. Ik wist tenslotte wel zo’n beetje de krochten van Outlook te vinden. Ik wist na jaren werkervaring welke methodes ik helemaal niks vond, maar een methode die voor mij werkte nog niet gevonden. Dus gebruikte ik mijn mailbox als takenlijst, archiveerde ik me suf (Getting Things Done, zooo niet mijn ding) en vielen er toch nog taken van het bord.

Toen kwam de training voorbij: in één dag zou alles aan bod komen. Over de inhoud van de training kan ik kort zijn. Van arrogante scepticus was ik heel snel om naar raving fan. Verder ga ik er niet zoveel over zeggen, ik gun Linda heel veel cursisten en veel onbekende vakgenoten gun ik deze cursus. Bedankt Linda!

TU Delft logo

Rezy Moeling

Management ondersteuning

INCOMPANY TRAINING

Voor ons team heb ik de training Grip op je inbox georganiseerd. In de voorbereiding was het contact met Linda al prettig.
De training was zeer geslaagd. Mijn collega’s waren erg tevreden. Het is een combi van theorie en praktijk. De training is technisch ingestoken (wat kan er allemaal in Outlook) maar het zet je ook aan het denken over he dagindeling. Erg goed!
De online leeromgeving bestaat uit modules, waar je na de training toegang tot krijgt. Dit helpt je om het geleerde te bestendigen.

Gemeente Berkelland

Brenda Romein

HR-adviseur

1 op 1 coaching:

Bij Linda een 1 op 1 traject gevolgd omdat ik merkte dat ik meer overzicht wilde in de rol van manager. Ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Ze heeft me goede begeleiding, tips en inzichten gegeven. Ik wil nooit meer anders werken!
Bedankt Linda, het heeft gemaakt dat mijn hoofd minder vol zit en ik hierdoor meer creativiteit, overzicht en regie in mijn werk ervaar!

Actief werkt

Laura Lunenburg

Vestigingsmanager uitzendbureau

1-daagse training:
Zeer functionele en efficiënte dag!! Al implementeer je maar 10% van wat er verteld wordt dan heb je deze cursusdag al binnen 1 week terug in tijdswinst.

én het is ook nog laagdrempelig en gezellig. Linda legt het goed uit en goede locatie.

Gemeente Hoekse waard

Wendy Boonekamp

ondersteunend medewerker Gezondheid en Informele Zorg

Wie op zoek is naar handige tips die je direct in de praktijk kan gebruiken is hier aan het juiste adres.
Linda brengt dit met veel enthousiasme over. Top!

logo vinci facilities couleur

Roel Sneyers

Sector Manager, VINCI Facilities Belgium

Ik ben zeer tevreden over de kennis en praktische tips die ik van Linda heb gekregen. Haar benadering zorgt ervoor dat je meteen resultaat krijgt. Door haar uitleg van Outlook, OneNote en andere handige tools werk ik nu op een andere manier die veel meer overzicht biedt. Ik kan Linda’s begeleiding dan ook van harte aanbevelen.

logo

Brigitte Ender

Algemeen Directeur BDE PROTEQS

INCOMPANY TRAINING

Met 100% passie en enthousiasme heeft Linda van Gripeffect onze teams getraind op effectiviteit en efficiëntie. De resultaten zijn volgens onze medewerkers te merken in een directe tijdswinst en eenvoudiger samenwerken. Voor ons als bedrijf een gerichte investering met een direct resultaat. Linda dank je wel voor je positiviteit en het afleveren van mooi werk. Tot de volgende maal.

Neomax

Arthur Muller

Directeur Neomax - Olgreen

Een fantastische cursus, waar ik al enige tijd op zoek naar was. Je legt het op zo’n prettige en eenvoudige manier uit, met praktische voorbeelden. Er was voldoende persoonlijke aandacht voor je eigen situatie. Het scheelt je direct veel tijd vanwege snelle stappen en vooral omdenken. Heerlijk een lege mailbox :).

logo Swifterwin

Karin de Jonge

Office manager

INCOMPANY TRAINING

Linda heeft ons uitstekend geholpen met een hele leerzame en informatieve training. Als veelgebruiker en expert (zelf-uitgeroepen) van Office en Outlook dacht ik dat mij niet veel meer te leren viel. Gelukkig wist Linda mij te verrassen met meerdere tips en insights om mijn werkdag efficiënter in te richten. Zeer waardevol!

logo footer

Paul Kluvers

CFO ONE Services

Voor de training Grip op je werkdag werden we hartelijk ontvangen door Linda op een prettige locatie.  Door de training werd ik me er bewust van dat ik onnodig tijd verloor door de mails veelal onnodig vaak te lezen voordat ik ze afhandelde. Ik had geen overzicht qua taken, soms wist ik niet goed waar ik moest beginnen. Mijn things to do hield ik overal in bij: op losse post-its, in een things-to-do boekje, in one note, in mijn hoofd en in mijn mailbox, enz, enz. 
In een kleine groep kregen we goede uitleg en gingen we aan de slag op onze eigen laptop met kleine wijzigingen die een groot verschil maken. Vooral het werken met de DAV-methode, taken in outlook en het gebruik van de snelle stappen, bespaart me tijd en geeft me rust. Ik heb nu overzicht. Mijn mailbox is nagenoeg leeg aan het einde van de dag/week en mijn taken staan allemaal overzichtelijk in de takenlijst.
Echter een aanrader de training Grip op je werkdag door Linda! Ik heb er superveel aan gehad!

Danielle de Wit

HR-adviseur

De naam grip effect doet precies wat het zegt! Maatwerk. Linda stelt de juiste vragen om inzicht te krijgen in wat je doet en hoeveel tijd hier in gaat zitten. Als corporate recruiter kan ik met 8, maar ook met 15 vacatures bezig zijn, wat om een goeie planning en overzicht vraagt. Linda heeft mij dit in laten zien, waardoor ik inzicht, overzicht en grip op mijn werk heb gekregen. Door een goeie planning, veel hele fijne tips, heb ik meer rust en grip op het werk, waar ik zoekende in was. Linda is een bevlogen professional met passie voor wat ze doet. Levert maatwerk, brengt rust en overzicht. Ik gun ieder een traject met haar!

kwintes logo x

Jessica van den Enden

Corporate recruiter Kwintes

INCOMPANY TRAINING

Linda geeft een heldere, praktische training en past zich goed aan aan de behoeften van de deelnemers. Voor iedereen zitten er na afloop wel tips en tricks tussen die het leven een stuk makkelijker maken. Veel dank!

logo florent

Lisette Rikkers

Chief Operating Officer, Florent

Ik heb veel gehad aan de kennis en tips van Linda. Zij heeft mij op een prettige open wijze laten zien hoe ik het één en ander kon structureren. Het heeft mij echt efficiëntie en overzicht gebracht. De 1 op 1 coaching vind ik echt een aanrader.

amsterdam umc

Cindy Wardekker-Schlosser

Manager bedrijfsvoering ARIA, Amsterdam UMC

INCOMPANY TRAINING

De sessie van Linda Grip op je inbox hebben we met het team gedaan. Was heel erg leerzaam, paar eenvoudige tricks meteen toegepast en mee blijven werken.

Dat is het fijne, dat je aantal zaken meteen goed instelt en vanaf dag 1 dus anders gaat werken. Heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven met hoe je met je mail kan omgaan.

Hokra

Ankie Crielaard

Operationeel manager / Partner

INCOMPANY TRAINING

Linda heeft aan alle collega’s van ons bedrijf de training
“Grip op je mailbox” gegeven.
Na een pilot bij 16 van onze collega’s waren zij het er unaniem over eens dat iedereen binnen het bedrijf de training zou moeten volgen.
Linda legt in de training een werkwijze uit hoe met je binnenkomende mail om te gaan. Hiermee krijg je structuur, overzicht en een opgeruimde mailbox. Maar ook geeft ze handige Outlook tips waar je direct mee aan de slag kunt. Tijdens de training richt je zelf meteen je eigen mailbox in zodat je gelijk op de nieuwe manier kunt beginnen.
Wij kunnen het elk ander bedrijf aanbevelen!

Multilease Autolease

Multilease

INCOMPANY TRAINING

Een hele fijne In company training die we met een groep van 8 hebben gevolgd. Collega’s waren erg enthousiast over trainer Linda die ons in een middag heel veel nieuws in outlook heeft geleerd. Heel prettig ook dat alles meteen in de praktijk kon worden uitgevoerd.

We weten outlook nu een stuk efficiënter te gebruiken.

Chantal Hakkaart

Directiesecretaris

1-daagse training:
Een time management training waarbij je praktisch goed ondersteund wordt. Duidelijke uitleg en naslagwerk. In een relaxte sfeer en entourage (Green Ann) was het een bijzondere fijne dag.

zgt rgb payoff intern

Karin te Spenke

Unithoofd OK Anesthesie / Recovery / POS

Goede en zeer hands-on training. Door het persoonlijke en de aandacht voor je eigen concrete werksituatie, ga je met veel gouden en meteen toepasbare tips huiswaarts. Je leert ook van de groep, dus win-win-win. Aanrader!

Logo Ribbels

Lut Van Renterghem

Onderneemster, Communicatieplanner

Duizenden mails had ik in mijn mailbox staan waar ik voor mijn gevoel ‘ergens’ nog ‘iets’ mee moest. Ook vroeg ik me af welke handige functionaliteiten Outlook heeft die ik niet ken en wel zou willen kennen. Na met Linda gewerkt te hebben heb ik in ieder geval veel meer overzicht en een werkwijze waardoor ik niet constant dezelfde mails opnieuw lees, een fijne planning maak én een opgeruimde mailbox heb. Een aanrader voor iedereen die meer grip wil op zijn/ haar mailbox! En daarbij is het ook nog eens een heel erg leuk mens, een feestje om mee te werken dus!

Logo

Mireille Eilers

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

KORT EN KRACHTIG ÉN HET WERKT!

Linda belooft dat je minder tijd hoeft te besteden aan je e-mail als je haar cursus hebt gevolgd. En al na de eerste lessen bleek dit echt zo te zijn. Wat fijn zeg. De fimpjes en teksten zijn duidelijk. Je kunt het direct toepassen en al na de helft van de cursus te hebben gevolgd bleef mijn e-mailbox (nagenoeg) leeg.

Ik ben enthousiast.

JANNET WIERSMA

Online training Grip op je Inbox

Als ZZP’er in de ambulante hulpverlening ben ik vaak veel tijd kwijt op mijn pc met o.a. het schrijven van plannen en het verwerken van documenten. Ik ben niet erg handig ben met computers en verlies vaak het overzicht. Linda is rustig en duidelijk in haar uitleg. Gripeffect heeft mij geholpen om zaken te ordenen, inzichtelijk te maken en om structuur aan te brengen in mijn werkstijl waardoor ik effectiever kan werken. Heel erg bedankt Linda!

Femke Hengst

Ambulant begeleider

Ik werk in de specialistische GGZ waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Administratie bijhouden is een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket, maar het ontbrak mij aan structuur hierin en met de hectiek van het werk had ik weinig vertrouwen dat ik hier enige grip op zou gaan krijgen. De heldere en rustige werkwijze van Linda heeft mij deze grip toch gegeven. De aangebrachte structuur in mijn agenda geeft rust in de dagelijkse hectiek. Ben ontzettend blij met het traject bij Linda!

ggnet

Kirsten

GGNet

Mijn inbox was steevast een chaos. Na een Grippeffect-workshop van twee uurtjes, niet meer.
Van nature ben ik niet heel geordend en gestructureerd, dat heb ik echt moeten leren. Inmiddels gaat het met prima af, al zeg ik het zelf. Behalve mijn inbox. Die blijft maar vol stromen en leidt een geheel eigen leven. Aangezien ik verder alles goed op orde heb, had ik geen uitgebreid adviestraject bij Gripeffect nodig. Een twee uur durende workshop was voldoende. Linda heeft me uitvoerig ondervraagd. Aan de hand daarvan ontdekte ze dat ik heel veel dingen eigenlijk al best heel goed deed. Fijn om te horen! En verder had ze snel door wat voor mij wel en niet werkt. Iedere dag een lege inbox? Nope, gaat ‘m niet worden. Iedere maand? Ja, dat wel! Ik heb nu een hele fijne, overzichtelijke en (véél) korte(re) mappenstructuur, waardoor ik mails snel terug kan vinden. Met maatwerk heeft Linda echt gekeken naar wat ik kan, wat bij mij past en waar ik behoefte heb. Ik heb nu niet alleen veel meer overzicht, maar ook meer rust in mijn hoofd. En dat zorgt er weer voor dat ik creatiever ben; en daar word ik pas echt heel blij van!

Bzzzonder logo zonder lijn

Chantal

Marketing en Communicatie, Bzzzonder

Beste Linda, dat je mij op weg hebt geholpen om orde in mijn chaotische takenpakket te brengen, is een groot cadeau!
Heerlijk vind ik het om diverse ballen hoog te houden en continu schakelen tussen onderwerpen past bij mij. In plaats van net die ballen hoog te kunnen houden voel ik mij al steviger staan doordat ik niet meer last minute zaken hoef te regelen zoals een verslag voor een meeting. Ik plan nu tijd in mijn agenda om mij voor te bereiden op een meeting in plaats van half voorbereid erin te gaan. Grotere projecten die simpelweg tijd kosten, krijgen nu ook de aandacht die ze verdienen. Het traject is niet te vergelijken met een dag training timemanagement. Waarin je als deelnemers een van de 12 bent en je niet op maat tools krijgt aangereikt. Je zit letterlijk naast me en ondersteunt op maat. Zo hebben we samen mijn werk taken in kaart gebracht, koppelden we daar uren aan en verdeelde dit in kortlopende en lange projecten. Daarna planden we deze in mijn agenda. Dit geeft rust. Repeterende taken heb ik al voor het hele jaar gepland. Ook dit geeft rust in mijn hoofd.

Dana Goei

Safety Compliance Lead Engineering & Maintenance

Voordat je een cursus als deze volgt, vraag je je toch af hoeveel je eraan zult hebben als je al tientallen jaren met Outlook werkt. En tóch heb ik in deze cursus functies leren kennen die ik nooit heb gebruikt. Het fijne van deze cursus is ook dat je er ook een stukje van kunt volgen als je even tien minuten tijd hebt en je de volgende keer gewoon verder gaat waar je gebleven was. Bovendien is de uitleg erg helder, net als de filmpjes. Toen ik klaar was, heb ik ook de training Grip op OneNote gevolgd. Ook een aanrader!

Jolanda Brink

Online training Grip op je inbox

Leer slimmer en sneller werken
zodat er meer tijd overblijft

Leer slimmer en sneller werken zodat er meer tijd overblijft

Gripeffect helpt! Wil je weten hoe je kan beginnen?
Download gratis mijn e-book “Van Mailbox-stress naar Mailbox-zero”.

Scroll naar boven