Wat doe ik met CC mails?

FYI

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Stel je voor: een overvolle inbox, een zee van e-mails die om je aandacht schreeuwen.

Voor velen van ons is dit een dagelijkse realiteit. Maar wat als ik je vertel dat er een eenvoudige truc is om wat rust te brengen in deze chaos?

Ik herinner me nog goed het moment waarop een van mijn cliënten, laten we haar Anne noemen, haar frustratie uitte over het constant verdrinken in CC-mails. Ze vertelde me hoe ze vaak kostbare tijd verspilde aan het doorspitten van deze e-mails, terwijl ze wist dat ze eigenlijk geen directe actie van haar vereisten.

Gelukkig kon ik Anne een handige oplossing bieden.

Het geheim? Een kleine aanpassing in de instellingen van Outlook. “Het zit hem in de kleur,” vertelde ik haar met een glimlach.

Door simpelweg CC-mails in een andere kleur te laten binnenkomen dan de rest, kon Anne in één oogopslag onderscheid maken tussen de belangrijke e-mails die haar aandacht vereisten en de minder dringende informatieve berichten.

Nu, elke keer dat Anne haar inbox opent, is het filteren op prioriteit een eitje geworden. En dat allemaal dankzij een kleine aanpassing die grote resultaten opleverde.

Maar hier is het mooie: deze truc werkt niet alleen voor Anne. Jij kunt dit ook toepassen. Of je nu een manager bent die snel de berichten van je teamleden moet kunnen identificeren, of gewoon iemand die zijn inbox wat meer structuur wil geven, deze simpele aanpassing kan een wereld van verschil maken.

Klik <<< hier >>> of op onderstaande video, om de video te bekijken en ontdek hoe ook jij meer rust en efficiëntie in je Postvak IN kunt brengen.

Youtube Tumbnail groot


Dit is één van de vele functies die je kunt inzetten om je mailbox onder controle te krijgen. In mijn online training <<< Grip op je Inbox >>> deel ik er nog veel meer.

Ook als je mijn <<< 1-daagse training “Grip op je werkdag” >>> volgt, leer je deze functies én meer!

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wil overleggen welke samenwerking het beste bij je past <<< contact >>>.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je inbox & taken

Online product

Werk met mij

1-op-1 coaching

op coaching

Werk met mij

Incompany training

Logo Incompany
Scroll naar boven