Werk met mij

Welkom bij mijn fysieke trainingen,
waar ik persoonlijke groei en ontwikkeling centraal stel in een interactieve setting.

Of je nu op zoek bent naar een intensieve 1-daagse training, een op maat gemaakte incompany sessie voor je team, of persoonlijke 1-op-1 coaching, ik bied een scala aan mogelijkheden om jouw doelen te bereiken.

Mijn 1-daagse trainingen zijn live-events waarbij je binnen één dag leert hoe je Outlook optimaal kunt gebruiken voor je e-mails, taken en agenda. Daarnaast behandelen we belangrijke timemanagementvaardigheden zoals plannen, prioriteiten stellen en het aanpakken van uitstelgedrag.

Voor bedrijven die op maat gemaakte oplossingen nodig hebben, bied ik incompany trainingen aan die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw team. Deze kunnen dezelfde onderwerpen bevatten zoals hierboven beschreven.

En als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning, sta ik klaar voor 1-op-1 coaching sessies waar we samen obstakels identificeren, effectieve strategieën ontwikkelen zodat jij weer controle krijgt over je werkdag.

Werk met mij

1-daagse training

Binnen 1 dag Grip op je Inbox en Agenda. Leer efficiënter en effectiever werken met Outlook. 

Werk met mij

Incompany training

Sneller en slimmer werken kan een uur per dag (tijd)winst opleveren! Boek een sessie met jouw team. 

Werk met mij

1-op-1 Coaching

Elk persoon en elke functie is weer anders. Behoefte aan advies op maat? Kies voor 1 op 1 coaching. 

Scroll naar boven