Zet jij je mails wel eens terug op ongelezen?

png

Bespaar tijd door efficiënter en effectiever te werken.

Het leven is te kort om alles met de muis te doen!

Als je veel tijd achter de computer doorbrengt, kunnen sneltoetsen je enorm helpen om efficiënter te werken.

In deze blog daag ik je uit om deze sneltoetsen op een post-it te schrijven en voor een weekje te oefenen.

Ctrl + u = Zet je mail op ongelezen.

Ctrl + q = Zet je mail op gelezen.

Wil je vaker uitgedaagd worden? Volg mij op Instagram, hier deel ik vaker interessante sneltoetsen.

Wist je dat er ook nog een andere manier is om je mails snel op gelezen en ongelezen te zetten? Klik op onderstaande video.

Dit is een leuk weetje, als je veel gebruikt maakt van deze functie.

Maar ik wil er gelijk bij zeggen dat ik er niet zo fan van ben om mails te lezen en daarna weer op ongelezen te zetten, als je dit doet omdat je nog iets met de mail moet. Vaak zitten er werkzaamheden in verborgen waar je nu geen tijd voor hebt. Mijn aanpak is om e-mails slechts één keer te lezen en meteen een beslissing te nemen.

Waar hoort deze e-mail thuis? Kan ik de e-mail direct afhandelen (minder dan 5 minuten), hoort deze misschien thuis op de takenlijst of in de agenda? Of kan de e-mail meteen worden verwijderd? Hoe dan ook, hanteer het principe van “Only Handle It Once!” (OHIO).

Deze werkwijze hanteer ik ook in mijn online training Grip op je Inbox. Maar hier leer je natuurlijk nog véél meer. Wil je meer weten? <<<klik hier voor meer informatie>>>.

Klik hier of op onderstaande video om deze te bekijken.

Youtube Tumbnail groot

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Online training

Grip op je Inbox

gripeffect

Coaching

1-op-1 coaching

gripeffect

Training

Teamsessies

grip effect
Scroll naar boven